Zloženka iz sušenih paradižnikov v omaki z dišavnicami Zero olio, jajčevcev in bučk

Zloženka iz sušenih paradižnikov v omaki z dišavnicami Zero olio, jajčevcev in bučk
-- Sušeni paradižnik v omaki z dišavnicami Zero Olio

SESTAVINE ZA 4 OSEBE:

  • 160g sušenih paradižnikov Zero Olio Ponti (1 kozarček)
  • 2 jajčevca
  • 3 bučke
  • 40g naribanega parmezana
  • ekstra deviško oljčno olje
  • 10g bazilike
  • sol in poper

PRIPRAVA:

  1. Jajčevce in bučke dobro operite in narežite na tanke rezine. Dodajte ekstra deviško oljčno olje, sol in poper po okusu. Zelenjavo specite na žaru.
  2. Oblikujte zloženko tako, da v plasti zložite rezine zelenjave (jajčevce, bučke, sušeni paradižnik v omaki z dišavnicami Zero Olio). Vsaki plasti dodajte natrgane lističe bazilike in nariban parmezan.
  3. Zloženko postavite v pečico ogreto na 220°C in jo pecite približno 10 minut. Servirajte toplo.