Testenine s šampinjoni na žaru v omaki Zero Olio, olivami in baziliko

Testenine s šampinjoni na žaru v omaki Zero Olio, olivami in baziliko
-- Šampinjoni na žaru v omaki Zero Olio

SESTAVINE ZA 4 OSEBE:

  • 160g testenin (najbolje krajših)
  • 185g šampinjonov na žaru v omaki Zero Olio Ponti – 1/2 kozarčka
  • 50g oliv Kalamata
  • 5g bazilike
  • sol in poper
  • ekstra deviško oljčno olje
  • Balzamični kis iz Modene Ponti

PRIPRAVA:

  1. Testenine skuhajte v obilo slane vode.
  2. Kuhane testenine odcedite in še tople začinite z sesekljanimi olivami, šampinjoni na žaru v omaki Zero Olio Ponti, baziliko, poprom in ekstra deviškim oljčnim oljem.
  3. Po želji lahko jedi dodate nekaj kapljic Balzamičnega kisa iz Modene Ponti.