Šampinjoni na žaru v omaki Zero Olio z inčuni in lovorjem

Šampinjoni na žaru v omaki Zero Olio z inčuni in lovorjem
-- Šampinjoni na žaru v omaki Zero Olio

SESTAVINE ZA 4 OSEBE:

  • 24 šampinjonov na žaru v omaki Zero Olio Ponti
  • 12 svežih inčunov
  • 40g svežega kruha
  • lovor (1 list za kruh in nekaj listov za dekoracijo)
  • sol in poper
  • ekstra deviško oljčno olje

PRIPRAVA:

  1. V mešalniku zmešajte sveži kruh in en list lovora.
  2. Očistite inčune in jih začinite s soljo in poprom. Aromatiziran kruh potresite po inčunih, pokapajte z ekstra deviškim oljčnim oljem ter jih zvijte v rolice. V dobro ogreti pečici pecite inčune nekaj minut.
  3. Inčune servirajte skupaj s šampinjoni na žaru v omaki Zero Olio Ponti.