Riževi rezanci z zelenjavo in kozicami

Riževi rezanci z zelenjavo in kozicami
Glazura z ingverjem

SESTAVINE ZA 4 OSEBE:

  • Kulinarična glazura Ponti z ingverjem
  • 250g riževih rezancev
  • 8 kozic
  • pol korenja
  • 1 bučka
  • 1 mlada čebula
  • 1 strok česna
  • pekoča paprika
  • 200g brokolija
  • 30g arašidov
  • 1 limeta
  • 1 žlica sojine omake
  • 1 žlica sezamovega olja
  • 1 žlica Ponti Balzamičnega kisa iz Modene

PRIPRAVA:

  1. Sesekljajte čebulo ter narežite bučko in korenje na način julienne. Narežite brokoli.
  2. Očistite kozice in jih prerežite na dva dela.
  3. Na malo olja prepražite kozice ter jih odstranite iz ponve. V ponev dodajte česen in pekočo papriko ter prepražite vso zelenjavo (brokoli pred tem skuhajte).
  4. Posebej skuhajte rezance in jih dodajte k zelenjavi. Dodajte sojino omako in sezamovo olje.
  5. Jed okrasite s kozicami, sezamovimi semeni in mletimi arašidi. Priložite še rezino limete in okrasite s Kulinarično glazuro Ponti z ingverjem.