Riba mečarica na žaru s svežim timijanom in kulinarično glazuro Ponti Glassa z Balzamičnim kisom iz Modene

Riba mečarica na žaru s svežim timijanom in kulinarično glazuro Ponti Glassa z Balzamičnim kisom iz Modene
Glazura z

SESTAVINE ZA 4 OSEBE:

  1. 4 fileje ribe mečarice (približno 600g)
  2. 10g svežega timijana 
  3. 5 g črnega popra v zrnu
  4. 20 g grobo mlete soli
  5. 1,5 dl ekstra deviškega oljčnega olja 
  6. 40ml Kulinarične glazure Ponti Glassa z Balzamičnim kisom iz Modene

PRIPRAVA:

  1. Najprej na fino zmeljite: grobo mleto sol, sveži timijan in črn poper. Dodajte Kulinarično glazuro Glassa Ponti z balzamičnim kisom iz Modene in oljčno olje. Vse skupaj dobro premešajte. 
  2. Rahlo naoljite fileje ribe mečarice in jih specite na žaru. Takoj, ko je riba pečena, jo prelijte s pripravljeno polivko.