Regratova solata s sušenimi paradižniki, jajcem in krompirjem

Regratova solata s sušenimi paradižniki, jajcem in krompirjem
-- Sušeni paradižnik v omaki z dišavnicami Zero Olio

SESTAVINE ZA 4 OSEBE:

  • 3-4 pesti regrata
  • 2 kuhani jajci
  • 2-3 kuhani krompirji
  • 3-4 Ponti Zero Olio sušeni paradižniki v omaki z dišavnicami
  • 2-3 žlice ekstra deviškega oljčnega olja Monini Delicato
  • 4-6 žlic Ponti Balzamičnega kisa iz Modene ali Ponti Jabolčnega kisa aromatiziranega z medom
  • 1 strok česna
  • ščep soli – po okusu

PRIPRAVA:

  1. Kuhan krompir olupimo in narežemo na kocke. Jajca olupimo in narežemo na rezine. Vse sestavine naložimo v skledo za solato.
  2. Česen naribamo ali drobno narežemo in zmešamo z oljem, kisem in soljo. S polivko prelijemo solato in premešamo.