Gobji Carpaccio s parmezanom in Balzamičnim kisom iz Modene Ponti

Gobji Carpaccio s parmezanom in Balzamičnim kisom iz Modene Ponti
Balzamični kis iz Modene Z.G.O. Staran 3 leta

SESTAVINE ZA 4 OSEBE:

  • 80 g jurčkov 100 g šampinjonov 
  • 40 g parmezana – naribanega na lističe 
  • 20 ml Balzamičnega kisa iz Modene Ponti staran 3 leta 
  • 30 ml ekstra deviškega oljčnega olja 
  • 5 ml peteršiljevega ekstrakta (pridobimo iz 300 g opranega in sesekljanega peteršilja) 
  • sol in poper

PRIPRAVA:

  1. Operite in na tanko narežite gobe. 
  2. Gobe zložite na servirni krožnik in jih posujte z lističi parmezana. 
  3. V manjši posodici zmešajte oljčno olje, Balzamični kis iz Modene Ponti ter sol in poper. S pripravljeno polivko prelijte gobji Carpaccio.