Caprese solata z avokadom, balzamičnim kisom in pesto pomako

Caprese solata z avokadom, balzamičnim kisom in pesto pomako
-- Omaka Pesto alla Genovese

SESTAVINE ZA 3-4 OSEBE:

  • 1 blazinica mocarele
  • 1 avokado
  • 2 zrela paradižnika
  • nekaj listov bazilike
  • 2-3 žlice Ponti omake Pesto alla Genovese
  • 2-3 žlice Dolceagro Ponti sladko-kisli vinski preliv
  • nekaj kapljic Ponti Glasse z Balzamičnim kisom iz Modene

PRIPRAVA:

  1. Mocarelo in paradižnik narežemo na kolobarje. Avokado narežemo na krhlje enake debeline kot paradižnik in mocarelo.
  2. Pesto in balzamični kis zmešamo in postrežemo zraven kot pomako.
  3. Sestavine pisano razporedimo po krožniku. Pokapamo s Ponti Glasso z Balzamičnim kisom iz Modene.