OKUS NARAVE

OD 1787

Recepti Zero Olio


Zloženka iz suhih paradižnikov v mešanici
aromatičnih začimb Zero Olio, jajčevcev in bučk

SESTAVINE ZA 4 OSEBE:
  • 160g suhih paradižnikov Zero Olio Ponti (1 kozarček)
  • 2 jajčevca
  • 3 bučke
  • 40g naribanega parmezana
  • Ekstra deviško oljčno olje
  • 10g bazilike
  • Sol in poper
PRIPRAVA:
  1. Jajčevce in bučke dobro operite in narežite na tanke rezine. Začinite jih z ekstra deviškim oljčnim oljem, soljo in poprom po okusu. Zelenjavo specite na žaru.
  2. Oblikujte zloženko tako, da v plasti zložite rezine zelenjave (jajčevce, bučke, suhi paradižnik v mešanici aromatičnih začimb Zero Olio). Vsako plast začinite z natrganimi lističi bazilike in naribanim parmezanom.
  3. Zloženko postavite v pečico ogreto na 220°C in jo pecite približno 10 minut. Servirajte toplo.

Prejšnji  |  Naslednji

> Recepti kuharskih mojstrov Ponti
> Izdelki Ponti
> Skrivnosti balzamičnega kisa iz Modene Ponti