OKUS NARAVE

OD 1787

Recepti Zero Olio


Torta iz sardonov in artičok v omaki iz popra in limone - Zero Olio
z aromatiziranim kruhom

SESTAVINE ZA 4 OSEBE:
  • 16 artičok v omaki iz popra in limone - Zero Olio Ponti
  • 300g svežih sardonov
  • 3 rezine toast kruha
  • Timijan
  • Česen
  • Ekstra deviško oljčno olje
  • Sol in poper
PRIPRAVA:
  1. Sardone očistite in jih narežite na fileje. Začinite jih s soljo in poprom. V okrogel pekač zložite na sredino artičoke v omaki iz popra in limone - Zero Olio ob straneh pa fileje sardonov, da zgleda kot torta.
  2. Z mešalnikom sesekljajte toast kruh, ekstra deviško oljčno olje, česen in timijan. S pripravljeno mešanico posujte torto ter jo pecite 5 minut v pečici pri 220°C.

Prejšnji  |  Naslednji

> Recepti kuharskih mojstrov Ponti
> Izdelki Ponti
> Skrivnosti balzamičnega kisa iz Modene Ponti