OKUS NARAVE

OD 1787

Recepti
z omakami Ponti


Testenine Trofie s pestom in paradižnikom

Testenine Trofie s pestom in paradižnikom
Ponti Pesto alla Genovese
SESTAVINE
  • 100 g stročjega fižola
  • 300 g testenin Trofie
  • omaka Ponti Pesto alla Genovese 135g
  • 100 g zamrznjenega graha
  • 2 zrela paradižnika
  • sol, poper
PRIPRAVA:
  1. Stročji fižol operemo in narežemo na majhne koščke. Olupimo paradižnik, odstranimo mu semena in ga narežemo na koščke.
  2. Zavremo vodo, solimo in dodamo fižol in grah. Kuhamo približno 10 minut in dodamo testenine.
  3. Odcedimo kuhane testenine in zelenjavo, vse skupaj zmešamo s pestom, dodamo koščke paradižnika in poper ter postrežemo.

Prejšnji  |  Naslednji

> Recepti kuharskih mojstrov Ponti
> Izdelki Ponti
> Skrivnosti balzamičnega kisa iz Modene Ponti