OKUS NARAVE

OD 1787

Recepti
z omakami Ponti


Testenine Trenette s pestom

Testenine Trenette s pestom
Ponti Pesto alla Genovese
SESTAVINE
  • 200 g stročjega fižola
  • 320 g testenin Trenette
  • 200 g krompirja
  • omaka Ponti Pesto alla Genovese 135g
  • sol
PRIPRAVA:
  1. Operemo in očistimo manjše stroke stročjega fižola. Olupimo krompir in ga narežemo na kocke.
  2. Zavremo vodo, solimo in ji dodamo pripravljeno zelenjavo. Ko se zelenjava začne mehčati, dodamo testenine in jih skuhamo al dente.
  3. Testenine ocedimo, jih začinimo s pestom, dobro premešamo in serviramo.

Prejšnji  |  Naslednji

> Recepti kuharskih mojstrov Ponti
> Izdelki Ponti
> Skrivnosti balzamičnega kisa iz Modene Ponti