OKUS NARAVE

OD 1787

Recepti Zero Olio


Testenine s šampinjoni pečenimi na žaru Zero Olio,
olivami in baziliko

SESTAVINE ZA 4 OSEBE:
  • 160g testenin (najboljše krajših)
  • 185g šampinjonov pečenih na žaru Zero Olio Ponti – 1/2 kozarčka
  • 50g oliv Kalamata
  • 5g bazilike
  • Sol in poper
  • Ekstra deviško oljčno olje
  • Balzamični kis iz Modene Ponti
PRIPRAVA:
  1. Testenine skuhajte v obilo slane vode. Kuhane testenine odcedite in še tople začinite z sesekljanimi olivami, šampinjoni pečenimi na žaru - Zero Olio Ponti, baziliko, poprom in ekstra deviškim oljčnim oljem. Po želji lahko jed rahlo začinite z nekaj kapljicami balzamičnega kisa iz Modene Ponti.

Prejšnji  |  Naslednji

> Recepti kuharskih mojstrov Ponti
> Izdelki Ponti
> Skrivnosti balzamičnega kisa iz Modene Ponti