OKUS NARAVE

OD 1787

Recepti
z omakami Ponti


Testenine s piščancem in pestom

Testenine s piščancem in pestom
Ponti Pesto alla Genovese
SESTAVINE
  • 200 g testenin (mezze penne, farfalle)
  • manjši pečen piščanec
  • srce zelene
  • 500 g krompirja
  • 2 sardona
  • 3 žice pripravljene omake Ponti Pesto alla Genovese 135g
  • sol
PRIPRAVA:
  1. Operemo krompir z olupkom in ga skuhamo v slani vodi do mehkega. Krompir ocedimo, pustimo, da se ohladi, ga olupimo in zrežemo na koščke.
  2. Pod tekočo vodo operemo zeleno, liste osušimo in jih narežemo na tanke trakove.
  3. Skuhamo testenine al dente in jih na hitro prelijemo s hladno vodo.
  4. Sardone narežemo na koščke in jih vmešamo v pesto. Testenine damo v skledo, prelijemo s pestom, dodamo krompir in zeleno ter premešamo.

Prejšnji  |  Naslednji

> Recepti kuharskih mojstrov Ponti
> Izdelki Ponti
> Skrivnosti balzamičnega kisa iz Modene Ponti