OKUS NARAVE

OD 1787

Recepti z izdelki Ponti


Sveži losos v janeževi solati z nežnim prelivom Ponti Dolceagro

Sveži losos v janeževi solati z nežnim prelivom Ponti Dolceagro
Dolceagro sladko kisli vinski preliv
SESTAVINE ZA 4 OSEBE:
  • 200 g svežega lososa
  • 2 janeža
  • 30 ml ekstra deviškega oljčnega olja
  • 20 ml nežnega preliva Ponti Dolceagro
  • Sol in beli poper
PRIPRAVA:
  1. Sveži losos narežite na tanke rezine in jih položite na sredino krožnika.
  2. Janež narežite na tanke trakove in prekrijte rezine lososa.
  3. Pripravite polivko iz oljčnega olja, preliva Ponti Dolceagro, soli in belega popra po okusu. Dobro premešajte in prelijte prek janeža.

Prejšnji  |  Naslednji

> Recepti kuharskih mojstrov Ponti
> Izdelki Ponti
> Skrivnosti balzamičnega kisa iz Modene Ponti