OKUS NARAVE

OD 1787

Recepti Zero Olio


Suhi paradižnik v mešanici aromatičnih začimb Zero Olio
z ovčjim sirom in kremo iz boba

SESTAVINE ZA 4 OSEBE:
  • 12 suhih paradižnikov Zero Olio Ponti
  • 100g svežega boba
  • 1 dl zelenjavne juhe
  • 80g ovčjega sira
  • Sol in poper
PRIPRAVA:
  1. Oluščite bob in ga skuhajte v obilo slane vode. Ko je kuhan, dodajte zelenjavno juho ter sol in poper po okusu.
  2. Vse skupaj spasirajte s paličnim mešalnikom, da dobite homogeno kremo.
  3. Suhe paradižnike Zero Olio Ponti prelite s kremo iz boba, na vrh pa naribajte ovčji sir.

Prejšnji  |  Naslednji

> Recepti kuharskih mojstrov Ponti
> Izdelki Ponti
> Skrivnosti balzamičnega kisa iz Modene Ponti