OKUS NARAVE

OD 1787

Recepti
z omakami Ponti


Solata iz kozic, češnjevih paradižnikov in avokada z omako Ponti Pesto Rosso

Solata iz kozic, češnjevih paradižnikov in avokada z omako Ponti Pesto Rosso
Ponti Pesto Rosso
SESTAVINE ZA 4 OSEBE:
  • 20 očiščenih kozic
  • 1 avokado
  • 2 šalotki
  • 12 češnjevih paradižnikov
  • 3 čajne žličke omake Ponti Pesto Rosso
  • 2 žlici limoninega soka
  • ekstra deviško oljčno olje
  • sol
  • poper
PRIPRAVA:
  1. V večji skledi zmešajte skupaj limonin sok, sol, poper, ekstra deviško oljčno olje ter stepite, da se sestavine dobro premešajo.
  2. Dodajte narezan avokado in sesekljano šalotko. Razpolovite češnjeve paradižnike in jih dodajte k ostalim sestavinam. Nežno primešajte 2 čajni žlički omake Ponti Pesto Rosso.
  3. Za nekaj minut potopite kozice v vročo vodo in jih odcedite.
  4. Razmažite čajno žličko omake Ponti Pesto Rosso po krožniku. Dodajte solato, na vrh postavite kozice in postrezite.

Prejšnji  |  Naslednji

> Recepti kuharskih mojstrov Ponti
> Izdelki Ponti
> Skrivnosti balzamičnega kisa iz Modene Ponti