OKUS NARAVE

OD 1787

Recepti Zero Olio


Šampinjoni pečeni na žaru Zero Olio
z inčuni in lovorjem

SESTAVINE ZA 4 OSEBE:
  • 24 Šampinjonov pečenih na žaru - Zero Olio Ponti
  • 12 svežih inčunov
  • 40g svežega kruha
  • Lovor (1 list za kruh in nekaj listov za dekoracijo)
  • Sol in poper
  • Ekstra deviško oljčno olje
PRIPRAVA:
  1. V mešalniku zmešajte sveži kruh in en list lovora.
  2. Očistite inčune in jih začinite s soljo in poprom. Aromatiziran kruh potresite po inčunih, pokapajte z ekstra deviškim oljčnim oljem ter jih zvijte v rolice. V dobro ogreti pečici pecite inčune nekaj minut.
  3. Inčune servirajte skupaj s šampinjoni pečenimi na žaru - Zero Olio Ponti.

Prejšnji  |  Naslednji

> Recepti kuharskih mojstrov Ponti
> Izdelki Ponti
> Skrivnosti balzamičnega kisa iz Modene Ponti