OKUS NARAVE

OD 1787

Recepti z izdelki Ponti


Riba mečarica na žaru s svežim timijanom in kulinarično glazuro Ponti Glassa

Riba mečarica na žaru s svežim timijanom in kulinarično glazuro Ponti Glassa
Glassa kulinarična glazura
SESTAVINE ZA 4 OSEBE:
  • 4 fileje ribe mečarice (približno 600g)
  • 10g svežega timijana
  • 5 g črnega popra v zrnu,
  • 20 g grobo mlete soli,
  • 1,5 dl ekstra deviškega oljčnega olja
  • 40ml kulinarične glazure Ponti Glassa
PRIPRAVA:
  1. Najprej na fino zmeljite: grobo mleto sol, sveži timijan in črn poper. Dodajte kulinarično glazuro Glassa Ponti in oljčno olje. Vse skupaj dobro premešajte.
  2. Rahlo naoljite fi leje ribe mečarice in jih specite na žaru. Takoj, ko je riba pečena, jo prelite s pripravljeno polivko.

Prejšnji  |  Naslednji

> Recepti kuharskih mojstrov Ponti
> Izdelki Ponti
> Skrivnosti balzamičnega kisa iz Modene Ponti