OKUS NARAVE

OD 1787

Recepti
z omakami Ponti


Rezine rženega kruha s prekajenim lososom in kremo Ponti Pesto alla Genovese

Rezine rženega kruha s prekajenim lososom in kremo Ponti Pesto alla Genovese
Ponti Pesto alla Genovese
SESTAVINE ZA 4 OSEBE:
  • 200 gr tankih rezin prekajenega lososa
  • 4 žlice omake Ponti Pesto alla Genovese
  • 8 rezin rženega kruha
  • 50 gr nesoljenega masla na sobni temperaturi
  • 1 limona
  • 1 bučka narezana na julienne trakce
  • listi bazilike
  • ekstra deviško oljčno olje
PRIPRAVA:
  1. Zmešajte maslo z 1 žlico omake Ponti Pesto alla Genovese.
  2. Namažite kremo s pestom na kruhke in nanjo položite rezino prekajenega lososa.
  3. Pripravite lahko začimbno mešanico – zmešajte 1 žlico limoninega soka, 2 žlici ekstra deviškega oljčnega olja, 1 žlico omake Ponti Pesto alla Genovese in začinite kruhke.
  4. Kruhke okrasite s tanko rezino limone, bučko in listi bazilike. Postrezite.

Prejšnji  |  Naslednji

> Recepti kuharskih mojstrov Ponti
> Izdelki Ponti
> Skrivnosti balzamičnega kisa iz Modene Ponti