OKUS NARAVE

OD 1787

Recepti
z omakami Ponti


Pekoče testenine rigatoni z omako Ponti Pesto Rosso in mleto teletino

Pekoče testenine rigatoni z omako Ponti Pesto Rosso in mleto teletino
Ponti Pesto Rosso
SESTAVINE ZA 4 OSEBE:
  • 380 gr testenin rigatoni
  • 4 žlice omake Ponti Pesto Rosso
  • 250 gr mlete teletine
  • 1 strok česna
  • ekstra deviško oljčno olje
  • ščep čilija v prahu
  • parmezan
  • sol
PRIPRAVA:
  1. V slani vreli vodi skuhajte testenine rigatoni.
  2. V ponvi segrejte ekstra deviško oljčno olje, dodajte česen in mleto teletino. Stisnite teletino, da se razdrobi.
  3. Kuhajte približno 10 minut na zmernem ognju.
  4. Primešajte omako Ponti Pesto Rosso in ščep čilija v prahu. Ko so testenine kuhane „al dente“, jih odcedite in dodajte omaki.
  5. Še nekaj minut kuhajte na zmernem ognju in občasno premešajte.
  6. Posujte z nastrganim parmezanom in postrezite.

Prejšnji  |  Naslednji

> Recepti kuharskih mojstrov Ponti
> Izdelki Ponti
> Skrivnosti balzamičnega kisa iz Modene Ponti