OKUS NARAVE

OD 1787

Recepti
z vložninami Ponti


Pečene piščančje krače z artičoki

Pečene piščančje krače z artičoki
Artičoke z začimbami v sončničnem olju
SESTAVINE ZA 4 OSEBE:
  • 1 kg piščančjih krač
  • 50 g artičok Ponti v sončničnem olju
  • Sol in sveže mlet črni poper
PRIPRAVA:
  1. V posodi zmešajte piščančje krače in artičoke skupaj z oljem. Pokrijte in postavite v hladilnik za 1 uro.
  2. Pečico segrejte na 220° C.
  3. V globok pekač stresite piščanca z artičoki, dodajte skodelico vode. Začinite s soljo in poprom. Pecite 45-60 minut, oziroma, dokler niso piščančje krače lepo zapečene.
  4. Postrezite toplo.

Prejšnji  |  Naslednji

> Recepti kuharskih mojstrov Ponti
> Izdelki Ponti
> Skrivnosti balzamičnega kisa iz Modene Ponti