OKUS NARAVE

OD 1787

Recepti z izdelki Ponti


Gobji Carpaccio s parmezanom in balzamičnim kisom iz Modene Ponti

Gobji Carpaccio s parmezanom in balzamičnim kisom iz Modene Ponti
Balzamični kis iz Modene staran 3 leta
SESTAVINE ZA 4 OSEBE:
  • 80 g jurčkov
  • 100 g šampinjonov
  • 40 g parmezana – naribanega na lističe
  • 20 ml balzamičnega kisa iz Modene Ponti staran 3 leta
  • 30 ml ekstra deviškega oljčnega olja
  • 5 ml peteršiljevega ekstrakta (pridobimo iz 300 g opranega in sesekljanega peteršilja)
  • Sol in poper
PRIPRAVA:
  1. Operite in na tanko narežite gobe.
  2. Gobe zložite na servirni krožnik in jih posujte z lističi parmezana.
  3. V manjši posodici zmešajte oljčno olje , balzamični kis iz Modene Ponti ter sol in poper. S pripravljeno polivko prelijte gobji Carpaccio.

Prejšnji  |  Naslednji

> Recepti kuharskih mojstrov Ponti
> Izdelki Ponti
> Skrivnosti balzamičnega kisa iz Modene Ponti