OKUS NARAVE

OD 1787

Recepti Zero Olio


Cvrte artičoke v omaki iz popra in limone - Zero Olio z medom

SESTAVINE ZA 4 OSEBE:
  • 16 artičok v omaki iz popra in limone - Zero Olio Ponti
  • 60g moke
  • 2 dl belega vinskega preliva Ponti Dolceagro
  • 30g medu
  • Olje za cvrtje
PRIPRAVA:
  1. Artičoke v omaki iz popra in limone - Zero Olio Ponti povaljajte v moki in jih ocvrite v vročem olju.
  2. V manjši posodici zmešajte med in beli vinski preliv Dolceagro Ponti. Cvrte artičoke v omaki iz popra in limone - Zero Olio Ponti prelite s pripravljeno polivko in takoj servirajte.

Prejšnji  |  Naslednji

> Recepti kuharskih mojstrov Ponti
> Izdelki Ponti
> Skrivnosti balzamičnega kisa iz Modene Ponti