|
SESTAVINE ZA 4 OSEBE:
- 20 očiščenih kozic
- 1 avokado
- 2 šalotki
- 12 češnjevih paradižnikov
- 3 čajne žličke omake Ponti Pesto Rosso
- 2 žlici limoninega soka
- ekstra deviško oljčno olje
- sol
- poper
PRIPRAVA:
- V večji skledi zmešajte skupaj limonin sok, sol, poper, ekstra deviško oljčno olje ter stepite, da se sestavine dobro premešajo.
- Dodajte narezan avokado in sesekljano šalotko. Razpolovite češnjeve paradižnike in jih dodajte k ostalim sestavinam. Nežno primešajte 2 čajni žlički omake Ponti Pesto Rosso.
- Za nekaj minut potopite kozice v vročo vodo in jih odcedite.
- Razmažite čajno žličko omake Ponti Pesto Rosso po krožniku. Dodajte solato, na vrh postavite kozice in postrezite.
|