|
SESTAVINE ZA 4 OSEBE:
- Ponti kulinarična glazura z ingverjem
- 250g riževih rezancev
- 8 kozic
- pol korenja
- 1 bučka
- 1 mlada čebula
- 1 strok česna
- pekoča paprika
- 200g brokolija
- 30g arašidov
- 1 limeta
- 1 žlica sojine omake
- 1 žlica sezamovega olja
- 1 žlica Ponti Balzamičnega kisa iz Modene
PRIPRAVA:
- Sesekljajte čebulo ter narežite bučko in korenje na način julienne. Narežite brokoli.
- Očistite kozice in jih prerežite na dva dela.
- Na malo olja prepražite kozice ter jih odstranite iz ponve. V ponev dodajte česen in pekočo papriko ter prepražite vso zelenjavo (brokoli pred tem skuhajte).
- Posebej skuhajte rezance in jih dodajte k zelenjavi. Dodajte sojino omako in sezamovo olje.
- Jed okrasite s kozicami, sezamovimi semeni in mletimi arašidi. Priložite še rezino limete in okrasite s Ponti kulinarično glazuro z ingverjem.
|