Recepti z izdelki Ponti


Piščančja zloženka z rukolo, sojinimi kalčki in balzamičnim kisom iz Modene Ponti

Piščančja zloženka z rukolo, sojinimi kalčki in balzamičnim kisom iz Modene Ponti
Balzamični kis iz Modene
SESTAVINE ZA 4 OSEBE:
  • 200g piščančjih prsi brez kosti
  • 60g rukole
  • 30g sojinih kalčkov
  • 1dl ekstra deviškega oljčnega olja
  • 40ml balzamičnega kisa iz Modene Ponti
  • sol in poper
PRIPRAVA:
  1. Piščančje prsi začinite s soljo, poprom in kančkom extra deviškega oljčnega olja. Specite jih na žaru ter jih narežite na rezine.
  2. Na večji krožnik zložite oprano rukolo, nanjo pa kose piščanca. Dodajte sojine kalčke.
  3. V manjši skledici zmešajte sol, poper, balzamični kis iz Modene Ponti in ekstra deviško oljčno olje. Kose mesa prelijte s pripravljeno polivko. Po želji lahko okrasite krožnik še s semeni granatnega jabolka.

Prejšnji  |  Naslednji

> Recepti kuharskih mojstrov Ponti
> Izdelki Ponti
> Skrivnosti balzamičnega kisa iz Modene Ponti