Recepti z izdelki Ponti


Pečen brancin s kostanjem in pršutom začinjen z balzamičnim kisom iz Modene Ponti

Pečen brancin s kostanjem in pršutom začinjen z balzamičnim kisom iz Modene Ponti
Balzamični kis iz Modene staran 12 mesecev SPRAY
SESTAVINE ZA 4 OSEBE:
  • 4 brancine (400 gramske)
  • 200 g kostanja
  • 80 g pršuta
  • Balzamični kis iz Modene Ponti staran 12 mesecev - spray
  • Sol in poper
PRIPRAVA:
  1. Očistite in sfilirajte brancine (poskusite ohraniti fileje čim bolj nepoškodovane). V ponvi jih na hitro popecite, da postanejo lepe jantarne barve.
  2. Skuhajte in olupite kostanj.
  3. Po dva fileja stisnite skupaj, vmes pa napolnite kostanj in pršut. Začinite z balzamičnim kisom iz Modene Ponti ter solite in popoprajte po okusu.
  4. Zavite v folijo za pečenje ter v vroči pečici pecite 5 minut. Servirajte toplo.

Prejšnji  |  Naslednji

> Recepti kuharskih mojstrov Ponti
> Izdelki Ponti
> Skrivnosti balzamičnega kisa iz Modene Ponti