Recepti s kulinarično
glazuro Ponti Glassa


Millefoglie s kozjim sirom in jajčevci

Millefoglie s kozjim sirom in jajčevci
Kulinarična glazura Ponti z limoninim sokom
SESTAVINE ZA 4 OSEBE:
  • Kulinarična glazura Ponti s sojo
  • 4 okrogli kozji siri
  • 1 jajčevec
  • 1 bučka
  • 1 rdeča paprika
  • 1 strok česna
  • 1 žlica Ponti Balzamičnega kisa iz Modene
  • ekstra deviško oljčno olje
  • sol in poper
PRIPRAVA:
  1. Narežite jajčevec na rezine, razporedite jih na cedilo in posolite. Pokrijte s krožnikom, da se jih stisni in pustite počivati vsaj pol ure, da se izloči voda. Narežite bučko in papriko na majhne koščke.
  2. Popražite česen, dodajte zelenjavo in pražite nekaj minut. Prilijte Ponti Blzamični kis iz Modene in pokuhajte še kakšno minuto.
  3. Popecite jajčevec na žaru in pustite, da se ohladi. Narežite kozji sir na rezine. Pripravite jed tako, da izmenično zlagate rezino sira in rezino jajčevca. Na koncu dodajte še popraženo hrustljavo zelenjavo in okrasite s Kulinarično glazuro Ponti s sojo.

Prejšnji  |  Naslednji

> Recepti kuharskih mojstrov Ponti
> Izdelki Ponti
> Skrivnosti balzamičnega kisa iz Modene Ponti