Izdelki Ponti


Balzamični kisi Ponti PREMIUM

Ponti Balzamični kisi PREMIUM

Premium balzamični kisi Ponti starani 12 mesecev ali 3 leta so rezultat počasnega pretvarjanja kuhanega vinskega mošta in cenjenega vinskega kisa v balzamični kis. Ta zori v sodih barriques iz hrastovega, kostanjevega in češnjevega lesa, kjer vsak les prida okusu kisa specifične lastnosti; hrastov prida značilno nežno vaniljevo aromo, kostanjev aromatično robatost tanina, češnjev pa sladek sadni okus. Idealni so za začinjanje vseh vrst pečenega mesa, solat in sladic.
• Balzamični kis iz Modene HD z zelo visoko gostoto
• Balzamični kis iz Modene staran 3 leta
• Balzamični kis iz Modene staran 12 mesecev

> RECEPTI

Balzamični kis iz Modene

Ponti Balzamični
kisi iz Modene

Z značilno aromo in sladko-kislim okusom je idealna začimba za vse vrste sveže in kuhane zelenjave, prilega se pečenim mesnim in ribjim jedem.

> RECEPTI
Ponti Balzamični kis iz Modene HD

Ponti Balzamični kis iz Modene HD

Balzamični kis Iz Modene HD je mojstrska kombinacija kuhanega mošta sedmih izbranih vinskih sort in kakovostnega vinskega kisa. S počasnim postopkom segrevanja in zgoščevanja v odprtih posodah doseže visoko gostoto. Tako postanejo tipične arome kuhanega mošta bolj izrazite, cvetica bolj intenzivna in okus bolj harmoničen. Zori najmanj dva meseca v majhnih hrastovih sodih.

> RECEPTI

Dolceagro sladko kisli vinski preliv

Ponti Dolceagro
sladko-kisli vinski preliv

Blagi preliv z nizko stopnjo kislosti se odlično združuje s kuhano in pečeno zelenjavo, belim mesom in ribami.

> RECEPTI
Ponti Jabolčni kis aromatiziran z medom

Ponti Jabolčni kis aromatiziran z medom

Nežen jabolčni kis narejen iz 100% italijanskih jabolk dozorelih na soncu, in dragocene lastnosti meda Mille Fiori, se združujejo v nove, nepoznane okuse in arome. Družina Ponti predstavlja novi zlatorumeni kis s sadnim vonjem in nežno aromo. Idealen za solate, za jedi na osnovi rib in belega mesa. Odličen tudi s sadnimi solatami in jogurtom.

> RECEPTI

Ponti omake

Ponti omake

Pogrete ali preprosto prelite na kuhane testenine obogatijo jed z okusi tradicionalne italijanske kuhinje in vonjem svežih sestavin.
• Omaka Pesto alla Genovese
• Omaka Pesto Rosso

> RECEPTI


Glassa kulinarična glazura

Ponti Glassa z balzamičnim kisom iz Modene

S tipično aromo kuhanega grozdnega mošta poudari okus raznim predjedem, glavnim ribjim in mesnim jedem ter poudari aromo sadnim solatam in sladoledu.

> RECEPTI

Ponti Glassa z ingverjem

Ponti Glassa z ingverjem

Sadna in osvežilna aroma ingverja poudari sladko-kisli okus balzamičnega kisa iz Modene v popolnem ravnovesju med Orientom in Zahodom. Odlična tudi z ribo na žaru, školjkami in surovo zelenjavo.

> RECEPTI
Ponti Glassa s pekočo papriko

Ponti Glassa s pekočo papriko

Pikantnost paprike združena s sladko-kislim okusom balzamičnega kisa iz Modene. Odlična tudi na okusnem mesu, hamburgerju, pečenem krompirčku in s temno čokolado.

> RECEPTI

Ponti Zero Olio

Ponti Zero Olio

• Šampinjoni na žaru
• Artičoke Poper in Limona
• Suhi paradižnik v mešanici aromatičnih začimb

> RECEPTI
Vložnine Ponti

Ponti vložnine v sončničnem olju

• Artičoke z začimbami
v sončničnem olju
• Suhi paradižnik
v sončničnem olju

> RECEPTI



> Skrivnosti balzamičnega kisa iz Modene Ponti
> Recepti kuharskih mojstrov Ponti